onsdag 15 maj 2013

4 serier man måste se:

1. Pretty little liars är en amerikansk tonårsdramaserie, även inriktad på mysterium och thriller.
Serien följer de fyra tjejerna Aria Montgomery, Spencer Hastings, Hanna Marin och Emily Fields vars gäng som faller isär efter försvinnandet av deras ledare Alison DiLaurentis. Ett år senare börjar de få sms från en mystisk figur som använder namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. Först tror de att det är Alison själv, men efter att hon hittats död inser tjejerna att någon annan som vet alla deras hemligheter, inklusive långt dolda hemligheter som de trodde endast Alison visste om.



2. Gossip girl är en Amerikansk TV-serie som handlar om Serena van der Woodsen återvänder till staden efter en mystisk vistelse på en internatskola. Blair Waldorf som är tjejen i centrum är en gammal vän och tillfällig rival till Serena. Chuck Bass är Upper East Sides badboy, Nate Archibald är Chucks bäste vän och Blairs pojkvän sedan många år tillbaka. Deras förhållande har dock varit ostadigt sedan Serena lämnade staden. Andra karaktärer i den kaotiska Manhattan-scenen är: Dan Humphrey och Dans bäste vän är Vanessa Abrams och Dans syster Jenny Humphrey.



3. Teen Wolf Serien handlar om tonårskillen Scott McCall som är en helt vanlig kille tills han en dag blir biten av en varulv i skogen. Han börjar då utveckla superkrafter inom bl.a. styrka, hörsel och snabbhet. Scott får hjälp av sin bästa vän, Stiles Stilinski med att dölja sin hemlighet och anpassa sig till sitt nya liv, han får även hjälp av en annan varulv, Derek Hale.



4. The following handlar om tidigare FBI-agenten Ryan Hardy och hans försök att återta seriemördaren Joe Carroll efter hans flykt från fängelset. Ryan Hardy upptäcker snart att Joe Carroll har omgett sig med en grupp galna/sjuka människor (som han träffade när undervisning och tiden i fängelset), och förvandlade dem till en kult av fanatiska mördare. Joe Carroll's son Joey blir bortförd av sin fars anhängare. FBI upptäcker att det är det första steget i en större plan för Joe Carroll fly vårdnad, förödmjuka Ryan Hardy, och mörda sin ex-fru Claire.



- Emilia



1 kommentar:

Ask us something.